logo

Cantık

Cantık

Tarihi Kayhan Çarşısı başta olmak üzere Bursa’nın fırınlarından çıkan bu lezzet, yapılış tarzı ve sunum şekliyle Bursa’ya has bir pide çeşididir. Mayalanmış hamurun üzerine zengin içerikli kıyma, kuşbaşı şeklinde kesilmiş etin harcı veya kaşar peyniri konulur ve taş fırınların içinde pişirilerek servise hazır hale getirilir.

ads

مقالات أخرى

logo
ابتسم، أنت في بورصة

الساعات: 8:00 صباحًا - 5:00 مساءً

yardım

لجميع الطلبات والشكاوى والأسئلة

444 16 00

duyurular

تحقق من قسم الإعلانات لأحدث الأخبار.

© 2025 © بلدية بورصة الكبرى - جميع الحقوق محفوظة